post image

Shaw: Vi såg trötta och slitna ut

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw medger att Manchester United såg trötta och slitna ut mot Fulham. 

Manchester United avancerade igår till semifinal I FA Cupen efter att man lyckats slå Fulham hemma på Old Trafford. Men United – som sakande flera nyckelspelare – hade uppenbart stora problem med gästerna fram till situationen då Willian fick Sanchos skott på handen på mållinjen och fick rött kort – varpå Mitrovic blev galen och fick rött kort han också. Fernandes satte straffen och Sabitzer gjorde 2-1 drygt en minut senare. Och Bruno fastställde sedan slutresultatet till 3-1 och slickade United till Wembley.

Men det var inget imponerade United och hade det inte varit för det kollektiva hjärnsläppet så hade Fulham mycket väl ha kunnat boka en plats i semin. Luke Shaw

"Om jag ska vara ärlig så var det inte vårt bästa framträdande. Jag tror man kanske kunde se lite trötthet. Vi saknade intensitet, vi sakande energi och det tycker jag syntes under den första timmen. Vi hade det riktigt kämpigt emellanåt.  Vi kan inte ta något ifrån Fulham. De är ett väldigt bra lag och de gjorde det väldigt svårt för oss, men det handlar inte alltid om hur man presterar i dessa turneringar. Det viktigaste är segern och att ta sig vidare."

"Det gjorde vi idag och nu väntar en ny visit på Wembley, som vi verkligen ser fram emot. När det är dags för den matchen så måste vi alla se till att vara redo. Vi kan inte komma med för många ursäkter och klaga på spelschemat, men såg man matchen så kunde man antagligen se en viss utmattning. Och jag tror grabbarna ute på planen också kände av det. Det var inte vår bästa dag på jobbet, men resultatet var det viktigaste och vi hade kanske en del tur idag - det har vi inte haft på sistone, med domsluten."

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen