post image

Shaw: Vår trupp är lika stark som topplagens

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw säger att Manchester Uniteds trupp har lika stora kvalitéer som Manchester Citys, Liverpools och de andra topplagens. 

Manchester United har kvalitéer i laget, men man har inte hittat en konsekvent nivå. Speciellt mot sämre motstånd har man haft febrilt svårt att lyckas, men Luke Shaw har fullt förtroende för sina lagkamrater och för ledarstaben i Manchester United och anser att truppen är lika stark som de titelutmanande lagens trupper.
”Självklart. Jag känner att truppen vi har inte är annorlunda mot de trupper som utmanar om titeln. Vi har så fantastiska spelare och några fantastiska unga spelare som fortfarande lär sig. Självklart är det ju så att vi alla fortfarande lär oss och vill bli bättre. Alla i den här klubben vill vad som är bäst för den här klubben och det gäller ledningen ännu mer.”

"Vi har fanatiska coacher och en fantastisk manager som känner klubben utan och innan. Han vet vad som behövs för att ta oss tillbaka till de gamla goda tiderna som han själv upplevde under Sir Alex."
"Jag har fullt förtroende för truppen och för managern. Jag är säker på att han kommer köpa in ett antal nya spelare som kan addera styrka till laget och hjälpa oss att vinna troféer, som förr i tiden."
 
Källa: Mirror
 
 
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

   1. Ggo,
    Håller med.
    Men jag har aldrig riktigt sett någon ”storhet” i Shaw. Han verkar ha väldigt dålig grundkondition och är inte speciellt snabb, samt rätt oteknisk. Om vi jämför honom med Liverpools Robertson, så förlorar Shaw i alla punkter. Därför frågar jag, hur kan han platsa i ett lag som United?

    5
    1
 1. haha.. e han full?.
  rose o davies startar inte . mendy ör bra dock när han är skadefri..
  Håller med jensen , vi måste få in ny vänsterback som är som robertson som hjälper till offensivt och hjälper mittfältet,shaw är slut tyvärr , han var bra i south minns jag sen efter skadan verkar han inte kommit tillbaks ens 70% …:/
  Han bidrar noll offensivt och kass defensiv..

  1
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen