post image

Shaw: Han hjälper oss med sitt ledarskap

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw hyllar Bruno Fernandes och det avtryck han redan gjort i Manchester United på kort tid. 

Bruno Fernandes har hittills visat sig vara en värvning med stor betydelse. Igår satte han sitt första mål för Manchester United, var delaktig i Martials otroliga mål och assisterade Mason Greenwood till dennes kanon.
Men det är inte bara portugisens spelmässiga skills som är värdefulla. Ole Gunnar Solskjaer har tidigare vittnat om att hans ledarskap är en viktig kompetent i paketet Fernandes och Luke Shaw skriver under på det.

"Han har haft en enorm impact. Han har bara varit här väldigt kort tid, men det känns som det är längre. Man kan se att han var en ledare i Sporting och jag tror han vill ta sina ledaregenskaper hit för att hjälpa laget så mycket han kan - lika mycket utanför planen som på planen."
"Förhoppningsvis kan han upprätthålla det. Han har inte varit här länge, men han glänser redan för oss och det är härligt att se" säger Shaw till MUTV.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Skillnaden mellan Bruno och Pogba är som dag och natt, Bruno jobbar för laget och ser till att alla runt honom blir bättre. Pogba är motsatsen! Är verkligen glad över denna värvning som gör skillnad på riktigt! Få bort Pogba från klubben och sikta på bättre, ljusare tider!

  6
  0
 2. Om vi nu säljer Pogba, och ”ersätter” honom med Fernandes. Skulle någon vara missnöjd? Isåfall hur känner du att det skulle vara en försämring? För mig är Fernandes precis vad United behöver då Pogba inte längre känns intresserad av laget. Skulle också inte vara helt missnöjd om man byter ut Lindelöf mot Koulibaly som känns mer som en mittback att frukta.

  1
  0
 3. Jag avvaktar med att tycka till om Pogbas vara eller icke vara i United.
  Jag vill se hur hans prestationer kommer att se ut på planen när han kommer tillbaka i spel. Det kommer att märkas hur engagerad han är eller inte är då. Brunos inträde kan mkt väl vara höja även honom att bli mer jämn i nivå, dvs att de kan klicka tillsammans spelmässigt och spelförståelse-mässigt. Efter säsongen blir det lättare att bedöma honom. Han kniper käft och folk nära honom pratar runt honom (påstår och ryktas det från media), det kommer också märkas på det spelmässiga planet av honom om dessa ryktena stämmer.

  14
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen