post image

Shaw: Han dödade oss om vi inte gav allt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw säger att Zlatan Ibrahimovic höll lagkamraterna i styr med i någon sorts skämtsam diktatur. 

Zlatan lyfte United under sin tid i klubben och hade en väldigt framgångsrik första säsong. Tyvärr slutade den med en allvarlig skada i en match mot Anderlecht i Europa League och han lämnade United ungefär i mitten av den andra säsongen med klubben. Luke Shaw säger till Battle Corona Twitch FIFA Comeptition att svensken var en populär galning inom laget som såg till att ingen slöade på träningarna.
”Han var galen. Han var vi behövde i omklädningsrummet. Han är otrolig. Han har fortfarande talangen och han var fortfarande en fantastisk spelare trots att han var lite äldre. Men i omklädningsrummet var han fantastisk. Han skojade mycket, men när det väl blev allvarligt och han var tvungen att sätta ned sin fot så märkte man det.”
”Han var en född vinnare. Även i små träningsmatcher – om man inte vann och man var på hans lag så dödade han dig. Så jag tycker han fick det bästa ur alla när han var där. Även på träningarna. För folk kunde inte slöa till för om man var på hans lag och förlorade så var man död sen. Ni kan ärligt talat fråga vem som helst i laget om den saken. Men jag tror alla älskade honom och det var väldigt tråkigt att han fick sin skada.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen