post image

Shaw ber fansen om ursäkt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw säger att gårdagens framträdande inte är acceptabelt ifrån ett Manchester United-lag och ber klubbens fans om ursäkt för vad man fick bevittna i Vicarage Road. 

Manchester United stod i går för en riktig flopp då man förlorade med 2-0 borta mot ligajumbon Watford och man gick miste om både poäng och antagligen även självförtroende. Man visade återigen att man inte kan spela mot ”sämre” lag och med tanke på att spelschemat visar Newcastle och Burnley så väntar en prövande vecka för United.
Luke Shaw pratade med MUTV efter matchen och bad fansen om ursäkt:
”Mycket tråkigt. Vi var helt ärligt ganska fruktansvärt dåliga i första halvlek. Vi gav bort bollen för många gånger och vi var för slarviga. Det var ganska pinsamt – antalet gånger vi gav bort bollen. Vi vet inte vad som gick snett och andra halvlek var inte speciellt mycket bättre. Vi försökte. Speciellt efter vi hamnade i underläge med två mål – vi försökte ta oss tillbaka. Men vi lyckades inte. Vi tog inte vara på våra chanser och vi fick betala för våra misstag.”

"Vi hade alla ett stort självförtroende i dag, så det är en stor besvikelse. Vi kände oss alla bra och sedan började vi första halvlek sådär. Vi misslyckades med att få momentum i matchen. Kanske att vi hade det lite i slutet."
"För ett Man United-lag med de spelarna vi har så är det här inte bra nog. Det vet vi alla i omklädningsrummet. Managern vet det också och vi måste fixa det här. Jag ber om ursäkt till fansen som var tvungna att se det här, för de förtjänar bättre."
 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Undrar om det vore möjligt av en spelare säga ”jag är inte bra nog att spela i en klubb av Uniteds kaliber. Jag lämnar klubben i januarifönstret och hoppas klubben släpper mig utan bråk och hittar nån annan, mycket bättre spelare till min position”.
   Då skulle DEN spelare få en jävla massa kredit av mig alla fall.

   7
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen