post image

Sharpe: Nu måste ni få det rätt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Unitedmittfältaren Lee Sharpe säger att Manchester United nu måste se till att en gång för alla få kontroll över sin rekryteringsprocess och strategi, efter många år av hönsgårdig röra

Sedan Sir Alex lämnade så har United testat sig fram utan att hitta sitt nya framgångsrecept. Man har rekryterat en rad helt olika managers med olika filosofier och man har köpt in mängder och åter mängder av nya spelare, men det tycks aldrig klicka fullt ut. Nu verkar Ole Gunnar Solskjaer dock ha fått ett förtroende och en långsiktighet som tidigare managers kanske inte fått (eller det återstår väl att se, men det är signalerna) och den gamle Unitedmittfältaren Lee Sharpe säger att det nu är enormt viktigt att få pli på transferstrategin.
"Jag tycker att rekryteringspolicyn under de senaste åren inte varit jättebra. För många spelare har inte passat in. Jag vet inte om det beror på att man bytt managers så frekvent och idéer och system ändrats så att spelare som suttit på kontrakt inte riktigt passat in. Det har varit äldre spelare som inte riktigt kan ta sig in i laget, vi har haft spelare som misslyckats med att producera vad de köpts in för att göra så nu är det väldigt viktigt att de ser till att få ordning på sina transfers och vilka spelare man köper in - och att de passar in i det system som Ole vill spela."
"Med en eller ett par världsklasspelare så kan vi se en stor förbättring i januari och sedan ytterligare ett par i sommar. Och de unga grabbarna kommer då plötsligt få mer erfarenhet också efter att de spelat fotboll regelbundet med några världsklasspelare. Då kan det se helt annorlunda ut."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Mou fick bygga vidare på Moyes och LVG trupp LVG ägde boll och hade han fått tre år på sig så kanske han om han fått in dom spelare han velat ha så har vi haft en bättre sitts än nu , likaså Mou hade vi gett honom en mittback och sålt Pogba och ersatt honom så hade vi haft en ännu bättre sits än nu men dom har inte fått bestämma fullt ut och då blir det ett mycket svårare arbete för Mou knep silver i ligan och vann EL titeln som tog dom till CL . NEJ vi kan nog inte bara skylla på dessa herrar problemen ligger högre upp i Uniteds topp GLAZERS där ligger felen dom som ägare gör inte rätt saker bla så borde inte ED ha något med rekryteringen att göra och där ligger nog 80% av Uniteds problem.

    1
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen