post image

Senaste om Fernandes-till-United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är de senaste rapporterna om Bruno Fernandes förväntade övergång till Manchester United. 

Manchester United och Sporting Lissabon sitter i förhandlingar om Bruno Fernandes, det kan vi med stor sannolikhet slå fast med tanke på trovärdigheten i de rapporter som förekommit.
I går skrev dock Sky Sports att klubbarna fortfarande är en bra bit ifrån varandra i förhandlingarna. Och under dagen har det inte framkommit några nya avgörande uppgifter.
Den portugisiska tidningen Record skriver att Fernandes agent, superagenten Jorge Mendes befinner sig i London för att jobba på affären som ska ta spelaren till Manchester United. Det förekommer även uppgifter i diverse portugisiska tidningar om att Sporting fördröjer affären eftersom de vill att Fernandes ska delta i matchen mot Benfica på fredag.

Sporting tros vilja ha ca £65 miljoner för spelaren. Enligt Mirror vill man ha £50 miljoner initialt och sedan resterande i add-ons. Det har förekommit rapporter om att Marcos Rojo kan komma att användas som en delbetalning, men enligt Mirror så försvåras situationen av att turkiska Fenerbahce tydligen visat ett intresse för argentinaren och utmanar om att bli hans nästa destination.
Andra spelare som kan komma att inkluderas i affären ryktas vara Andreas Pereira, Joel Pereira eller Angel Gomes.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen