post image

Scholes: United borde värva Özil

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes ser en potentiell kortsiktig lösning för Manchester United att komma till bukt med sin brist på kreativitet på mittfältet.

Manchesters United må sakna mål och det må vara anfallarnas uppgift att sätta dit målen, men till deras försvar så får de inte alltid så mycket att jobba med då kreativiteten på mittfältet är icke existerande.
Paul Scholes – som satt i BT Sport Studion för Manchester Uniteds match mot Partizan Belgrad – fick frågan om han anser att United borde försöka köpa Mesut Özil ifrån Arsenal, som haft svårt att få speltid under Unai Emery under säsongsupptakten.

Programledaren Jake Humphrey sa: "Vi tror du har lösningen dock, Mesut Özil. Medan vi tittade på matchen så sa du att någon som Mesut Özil hade gjort rejäl skillnad i det här laget."
Och Scholes svarade:
"Jag tycker han är en spelare som kan länka ihop ett lag och han har stor kvalité. Han kan vara svaret kortsiktigt, jag vet inte. Det hade varit upp till honom. Jag kan inte riktigt se att det skulle ske. Men kortsiktigt så tror jag han är en spelare United nog hade behövt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Özil vore en absurt dålig matchning för den intensiva stil Ole vill att vi ska köra. Och vi har redan bränt oss rejält på Sanchez, varför göra om det med Özil? Nog för att Mata och Lingard inte håller måttet men det är inte ett bra argument för att värva Özil.

  3
  1
  1. håller med här. Det är vid såna kommentarer jag börjar ifrågasätta legendarernas position i klubben? En soffsittare som aldrig rört en boll men tittat fotboll på tv förstår att Özil inte hade passat i våran klubb och absolut inte gjort oss bättre! Nej gå och göm dig Scholes!

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen