post image

Scholes: Två spelare som kan ersätta Cristiano Ronaldo

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes nämner två spelare han ser som starka januarivärvningar för anfallet. 

Manchester United förväntas signa en ny anfallare som ersättare till Cristiano Ronaldo redan i januari och i en intervju med MUTV så pratar Paul Scholes om vilka han tror kan vara värdiga alternativ.

Han nämner Cody Gakpo, som ju är starkt länkad med United. Och han nämner Christopher Nkunku, som dock är så gott som klar för en övergång till Chelsea till sommaren.

"Det finns ett par anfallare de kan titta på. Grabben i RB Leipzig, som länkats med Chelsea. Nkunku. Men den centrala anfallspositionen är såklart den som verkligen behöver fyllas. Vi har Anthony Martial och Marcus Rashford som båda kan spela där, men jag tror att Marcus föredrar att spela på kanten och Anthony Martials skadehistorik är inte bra. Det kanske blir för tidigt att ersätta Ronaldo redan i januari. De tittar antagligen på nästa sommar, men jag tycker det finns spelare där ute."

"Grabben i PSV, Gakpo, gör bra ifrån i VM och jag tror Ten Hag varit intresserad av honom tidigare. Så det finns absolut spelare på marknaden. Januari kan vara en tuff månad att göra affärer i, men jag hoppas vi kan göra någonting och få in en ny anfallare."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen