post image

Scholes till United. Hur kunde ni missa honom?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes ifrågasätter varför Manchester United inte gjorde vad som krävdes för att signa Erling Håland i januari. 

Håland var som det verkar väldigt nära en flytt till Manchester United i januari, men i slutändan blev det Borussia Dortmun – där han fortsatt ösa in mål.
Enligt tidningarna så backade United ifrån affären sedan norrmannens agent Mino Raiola ställt kontraktskrav man inte ville acceptera, så som tex en utköpsklausul. Håland själv har senare sagt att han valde Dortmund för det kändes som det just då bästa karriärssteget.
Trots att Uniteds offensiv just nu öser in mål så saknar man den där riktigt vassa 9:an som Håland är och Paul Scholes förstår inte varför inte Manchester United gjorde allt för att vinna racet:
”När det pratades som mest om honom så hade jag faktiskt inte sett så mycket av honom. Men när den tyska fotbollen startade igen så kollade jag ordentligt på honom och jag tänkte: ”Varför betalade bara inte Manchester United vad som krävdes för honom. Så pass bra ser han ut. Han är ung och är en renodlad målgörare. Han är dessutom snabb. Han är en stor grabb med närvaro och han gör mål – det är ovärderligt.”
Dortmund betalade ca £20 miljoner för Håland. Så, ”note” till Scholes. Det var antagligen inte prislappen som var problemet..

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Håland valde själv det alternativ som var bäst för honom. Ett stabilt lag där han kan gå in och avnjuta att spela fotboll. Hade han bara gjort 5 fel hittills så hade han ändå haft en väldigt bra grund att arbeta sig uppåt och vidare. I United hade han inte haft den tiden på sig och att arbeta i ett lag som inte är stabilt är inte vad som behövde för Hålands utveckling. Han gjorde rätt val, det handlar inte om att United inte försökte utan det handlar om vad som var bäst för Håland själv.

  0
  0
  1. På tal om Raiola,
   Undrar när han sätter i gång nu i värvningsfönstret att Pogba vill lämna.
   Pogba själv brukar oftast bara hålla käften och låter agenten ta smällarna. Lite som Zlatan på den tiden han var eftertraktad.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen