post image

Scholes: Så många spelare behöver United köpa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes förklarar vad han anser Manchester United behöver göra för at kunna konkurrera med Liverpool och Manchester City. 

United ser nu riktigt riktigt bra ut och i och med gårdagens mangling av Bournemouth (5-2) så förlängde man den förlustfria sviten till 16 matcher.
Så här lovande har United inte sett ut sedan Sir Alex dagar och Paul Scholes säger att man inte längre ser ut att vara så långt borta från att kunna konkurrera med topprivalerna i ligan.
Innan gårdagens match mot Bournemouth, sa Scholes på BBC live.
”Det är ett ett stort gap upp, inget snack om den saken. Poängskillnaden är löjligt stor och Man Citys kvalité kan alla se. Men jag tror inte att de (United) är en miljon mil bort. Jag vet att vi brukade prata om fyra eller fem spelare, men nu tror jag det rör sig om två eller tre (som behöver värvas)”
”Jag tycker man behöver addera en riktig klass-målgörare och möjligen en mittback som kan spela ihop med Maguire. Jag tycker att Lindelöf har gjort okej ifrån sig, men om Maguire hade en dominant mittback bredvid sig – någon som Rio Ferdinand eller Jaap Stam som mobbar anfallarna så tror jag det hade varit till stor hjälp för laget.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen