post image

Scholes: Räkna inte med Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes tror inte att Manchester United ska räkna med att en spelsugen och plikttrogenPaul Pogba kommer tillbaka under våren. 

Pogba var i somras starkt länkad med en flytt från United och medgav öppet att ”det var dags för en ny utmaning” men United vägrade sälja och han blev kvar. Vi har dock inte sett mycket av honom på planen under säsongen. Han skadade sig redan i augusti och gjorde sedan ett för tidigt comeback-försök i slutet av september, i matcherna mot Rochdale och Arsenal men han fick nya känningar och tvingades till en längre rehabiliteringsperiod som dels bestod av träning och dels resor till Dubai, Miami och Frankrike m.m.. som vi kunde följa på hans sociala medier.
Han gjorde äntligen comeback i slutet av december, men efter två inhopp var det dags för en ny skada och efterföljande operation. Det är just nu oklart när han kan vara tillbaka i spel, men Paul Scholes tror inte vi ska hoppas på att Pogba kommer in och hjälper United nå något eventuell mål under slutskedet av säsongen.

"Jag tror inte Pogba är på väg tillbaka från skadan och även om han var på väg tillbaka så skulle han ändå bara gnälla över någonting annat för att slippa spela och försöka få igenom sin flytt ifrån klubben" säger Scholes. 
Pogbas agent Mino Raiola gav igår en längre intervju kring Pogbas framtid. Ni kan läsa den HÄR.
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen