post image

Scholes känga till Greenwood: Han förstörde hela laget

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes menar att Manchester Uniteds spelare - inte bara Solskjaer - ska ta på sig förlusten mot Liverpool. 

När det går dåligt så landar skulden i slutändan alltid på managern. I Manchester Uniteds fall så är det Solskjaer som har yttersta ansvar för att lägga upp taktiken och matchplanen, samt att motivera spelarna och få dem att prestera. Gårdagens förlust mot Liverpool innehöll förvisso taktiska brister, men det var också ett resultat av många individuellt svaga prestationer.

Paul Scholes belyser ett exempel vid Liverpools första mål, där han menar att Mason Greenwood bör ta skulden för den hönsgård som uppstod.

"Taktiskt var det dåligt idag, riktigt dåligt. Men å andra sidan måste spelarna också ha någon form av sunt förnuft. Jag tänker på Mason (Greenwood) i den där första situationen. Han visste att han inte skulle få tag i bollen och han visste att det skulle se ut som att han försökte stänga ned honom, men han visste att han ändå bara skulle passa bollen och att han inte kunde göra någonting."

"Det är nästan att försöka luras så som han sprintade mot honom. De passade bollen och då tog han en liten promenad tillbaka för han tänkte "jag har gjort min del nu." Men han hade inte gjort sin del. Han förstörde hela laget. Hela laget slets ur position. Wan-Bissaka var tvungen att kliva utåt, Lindelöf hamnade på högerbacken och då fanns det plötsligt massor av yta i mitten."

"Och plötsligt pga av Mason inte gjorde sitt jobb ordentligt så anföll Liverpool. Salah spelade in till Keita, han kunde spelat Alexander-Arnold och han kunde spelat Robertson. Det var löjligt hur det fick gå till. Ibland måste spelare bara använda sitt sunda förnuft."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen