post image

Scholes: Inter var enda klubben som ville ha mig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes berättar för BBC om hur tanakarna gick kring att lämna Manchester United för någon utländsk storklubb under spelaråren. 

Scholes tillbringade hela karriären i Manchester United och var en av de absolut bästa mittfältarna i sin tid. I en intervju med BBC förklarar han varför det aldrig var aktuell att ens fundera över att göra flytten till Barcelona, Juventus eller annan utländsk storklubb.
”Jag blev aldrig någonsin varse att något annat lag ville ha mig. Jag fick ett samtal från min agent, Bryan Robsons gamla agent – han ringde mig under Euro 2000 och frågade mig om jag var intresserad av att gå till Inter, men det var det enda samtalet jag någonsin fick. Jag hörde aldrig något efter det och managern sa aldrig någonting till mig.”
”Jag spelade ju i min pojkklubb. Jag var ju en Manchester-grabb och vi vann troféer vid den tiden. Om managern hade sagt till mig att han inte ville ha mig så hade jag definitivt lämnat om det fanns någon storklubb utomlands som hade velat ha mig, men det fanns aldrig någon anledning för mig att tänka på Barcelona, Real Madrid eller AC Milan för jag var i den största klubben i världen ändå.”

Källa: BBC
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen