post image

Scholes: Det hade varit omöjligt för vilken mittfältare som helst

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes menar att det inte hade spelat någon roll vilka som än spelade på mittfältet för Manchester United, när den taktiska planen och balansen såg ut som igår mot Liverpool. 

Solskjaer får ofta kritik för sin taktiska förmåga och under hösten har avsaknaden av en sådan blivit uppenbar. Igår blev man rejält tilltvålade av ärkerivalen Liverpool hemma på Old Trafford och Paul Scholes anser att även om en del av ansvaret ligger på spelarna – som många var undermåliga – så ligger en stor del av ansvaret på Solskjaer för den taktiska planen och balansen i laget.

”Det kommer inte bli lätt för honom att ta sig ur det här, man vet inte.. Man måste ifrågasätta taktiken, i dag av alla dagar. Vi återkommer hela tiden till det. Att spela dessa två (McTominay och Fred) på mittfältet nästan helt ensamma. Det var nästan två mot fem emellanåt. Det är omöjligt för vilken mittfältare som helst.”

”Vi kan sitta här och säga att Fred och McTominay inte är bra nog för att Man United ska vinna ligan, men när man blottas som de gjorde så är det omöjligt för vem som helst. När man möter toppmotstånd som Liverpool så är det så det blir då.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Precis som jag beskrev hur det skulle se ut innan matchen. Klappar mig själv om ryggen, och kan en lekman som jag göra dessa uträkningar innan matchen så kan en monster tränare som Klopp också se svagheterna. Fan va lätt läst, riktigt pinsamt.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen