post image

Scholes: Det hade inte varit tillåtet att göra så

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes säger säger att spelare inte hade tillåtits resa iväg på egna träningsresor under Sir Alex Fergusons ledning. 

Paul Pogba har under sina två långa skaderehabiliteringar tillbringat stor del av tiden ifrån Manchester och klubbens träningsanläggning Carrington. Istället har han rest runt och tränat med sin egenanställda personal. I Dubai, Miami och nu Dubai igen.
Enligt Paul Scholes så hade detta aldrig tillåtits under Sir Alex Fergusons ledning.
”Jag tror inte det hade varit speciellt populärt, men det är ju något som spelare gör idag. De har sin egen personal. Fystränare, massörer och de reser iväg och gör sin egen grej. Det är tillåtet av klubbarna. Men jag tror inte att vår manager (Sir Alex) hade tillåtit den typen av grej” säger Scholes. 
 

Pogba har postat frekvent från sin vistelse i Dubai där han jobbar hårt i gymet. I början av veckan tog han av sin stödstövel och postade en story på Insta där han sa "fyra veckor efter operationen. Jag känner mig bra" och sedan en bild med texten "kan inte vänta på att vara tillbaka på planen."
Exakt när Pogba är tillbaka i spel återstår att se, men Solskjaer kommer sannolikt ge upp uppdatering om den saken vid eftermiddagens presskonferens.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen