post image

Schmeichels topp-fyra-varning till Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Peter Schmeichel skickar en varning till Manchester United inför säsongen. 

Premier League blir bara tuffare och tuffare. Manchester United kommer onkeligen vara bättre än förra säsongen och försäsongen har sett lovande ut. Men än så länge återstår de viktigaste värvningarna och det är i dagsläget oklart om man kommer få in den där mittfältaren (de Jong) som man så desperat behöver och om man kommer få in förstärkningar i offensiven, som man också onekligen är i stort behov av.

Manchester City och Liverpool har signat varsin superanfallare – Erling Haaland och Darwin Nunez. City har dessutom snappat upp den stora talangen Julian Alvarez och landslagsmittfältaren Kalvin Phillips. Peter Schmeichel är dock inte säker på att toppduon kommer vara lika starka som förra året, med de förändringar de gjort.

"Det kommer inte bli lika lätt för Manchester City och Liverpool som folk tror. Det kommer bli en väldigt annorlunda säsong. Det är en stor förändring i spelstil som nu äger rum i City. Titta på Pep Guardiolas transferaffärer: Han har signat Erling Haaland och sålt Raheem Sterling och Gabriel Jesus. Det säger hur inställd han är på att spela med en 9:a och det har vi inte sett tidigare med Pep. Hur kommer det att funka? Hur lång tid kommer det ta att etablera?"

"Kommer Haaland vara lika bra i Premier League som han var i Tyskland? Jag är inte säker. Kommer han göra 25 mål? Ja, om laget ger honom den service han behöver. Liverpool har också förändrats. De signade Darwin Nunez, men tappade Radio Mane. Kommer Nunez vara lika bra som Mane. Det undrar jag."

"Konkurrensen kommer att komma från Chelsea och från Spurs, som båda rekryterat bra och Spurs som i Antonio Conte har en väldigt smart manager som är så bra på att få ut max av sina spelare. Jag ser också Arsenal som ett topp-fyra-lag för första gången på länge. Manchester United då? Försäsongen har sett lovande ut, men verkligheten är den att man behöver en lång period av omställning. Klubben har backat Erik ten Hag i att rekrytera spelare han känner till och som han vill jobba med och hans första säsong kommer bli spännande att följa."

Källa: Mirror, Times

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag personligen tror United slutar 4a i bästa fall, men tror mer på 5/6 är mer realistiskt. Alla toppkonkurrenter har förstärkt lagen på ett väldigt bra sätt så det kommer bli tuffare än någonsin. Jag hoppas innerligt att Ten Hag kan få ordning på spelet denna säsong framförallt, sen att säsongen efter denna bli Uniteds stora comeback!

    3
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen