post image

Schmeichel: Solskjaer hänger ändå löst

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Peter Schmeichel säger att Ole Gunnar Solskjaer står näst på tur att ryka, men att gårdagens seger mot Tottenham ger honom lite andrum.

Ledningen i Manchester United tycks backa Ole Gunnar Solskjaer med mer tålamod än vad man haft med tidigare managers och visst finns det väl en tydligare vision nu än under tex Jose Mourinho. Frågan är om Solskjaer lyckas genomföra det han vill.. Säsongen har inte börjat bra och det finns en smärtgräns för hur djupt United kan sjunka innan ledningen tvingas vidta åtgärder.
Men United visar också upp positiva tecken och framsteg. Oftast i matcherna mot de bättre lagen, som i går mot Tottenham då man stod för en mycket stark första halvlek. Segern innebar att man klättrade upp till 6:e plats i tabellen och enligt Peter Schmeichel får Solskjaer nu lite temporärt andrum – men han hänger fortfarande löst, menar dansken.

"Resultatet kommer ge honom några dagar lugn och ro. Det kommer att vara till nästa match han förlorar. Han har ett väldigt väldigt ungt lag. Det ska vi aldrig glömma. Och han kommer ha upp och nedgångar med det här laget."
"Han är under press. Han står på tur. Kanske att Marco Silva i Everton ligger före honom i riskzonen för att bli sparkad. Men Solskjaer kliver ändå ut där och ställer upp ett ungt lag och litar på dem. Den här matchen kunde kunde inte kommit vid ett värre läge för Ole - gällande pressen. Mot Jose Mourinho - managern han efterträdde. Och ändå kliver han ut och och får sitt lag att vinna matchen. De fick ett bakslag i första halvlek men ändå så vänder de på matchen. Jag tycker att folk borde fokusera på det (de bra sakerna) och se att Ole gör ett väldigt bra jobb."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen