post image

Schmeichel: Han kan stå i tio år till

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Peter Schmeichel tror att David De Gea har många år kvar i karriären och i Manchester United. 

De Gea kom till United från Atletico Madrid som 19-åring sommaren 2011 och har under sin tid gjort sig ett namn som en av världens bästa målvakter – i perioder den bästa. Det sensate året har formen dock varit lite mer inkonsekvent och spanjoren har stått för några tavlor man tidigare inte såg från honom, vilket lett till att en del röster kallat på Dean Henderson att få chansen i målet.
Klubblegendaren Peter Schmeichel tror dock att 29-årige De Gea har tio år kvar att ge.
”Det har förekommit några troféer under de senaste nio åren och David lär vilja ha fler av dem innan han är nöjd. Han hade definitivt hellre tagit några vinnarmedaljer än Player of the Year-troféer. Det är jag säker på. David är ännu ung och kan spela i ytterligare tio års tid.”
Och Ole Gunnar Solskjaer tror att De Gea vill addera en rad meriter på sitt CV innan han kan klassa karriären i United som fullbordad.
”Jag tror inte han är nöjd förrän han vinner större saker. Ja, han har vunnit personliga utmärkelser men David är inte typen som bryr sig om det. Jag tror han vill att laget ska lyfta stora bucklor. Att ha varit i Manchester United så här länge och inte vunnit mer lär han känna är en fläck i karriären.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen