post image

Schmeichel: Han är problembarnet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Peter Schmeichel säger att Ole Gunnar Solskjaer måste få "problembarnet" Paul Pogba att plocka fram sin högstanivå...

Pogba är konsekvent inkonsekvent i sina prestationer för Manchester United. Han varvar briljans med långa perioder av anonymitet och Peter Schmeichel säger att United och Solskjaer nu måste förstå hur de ska lyckas få ut den där stora potentialen som finns där inne.
"Han spelar väldigt väldigt djupt och jag förstår inte vad han har för roll i laget. Det hände inte ens mycket när Ole gjorde bytena och satte upp Paul högre upp i planen. Jag håller med om att det var två väldigt bra passningar från Pogba, men det var två och inte femton och det ser jag lite som ett problem för han tar så mycket uppmärksamhet och tycks se sig själv lite som problembarnet i laget."
"Han spelar inte som han gjorde förra säsongen. Jag tror de måste komma fram till vilken hans roll ska vara och hur Manchester United ska spela med honom i laget och sedan kommunicera det till alla. De 75 000 på läktarna är inte så nöja med honom ärligt talat. Man hör det snackas om att folk inte riktigt gillar Pogba så mycket eftersom han inte gör mycket för laget. Vi en har sett hans världsklasskvalité och hur får vi honom att prestera så i Manchester United? Det är något de verkligen måste jobba på."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen