post image

Schmeichel: Det är något att se fram emot

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Peter Schmeichel ser fram emot att se ett skadefritt Manchester United bygga vidare på formen i Premier League. 

Nio matcher återstår av Premier League och United kommer ligga antingen 5:a eller 6:a i tabellen inför matchen mot Spurs på fredag (beroende på resultatet i Aston Villa v Sheffield United i kväll) och Peter Schmeichel säger att man måste få en rivstart och direkt bygga vidare på det momentum man hade innan spelstoppet för över tre månader sedan.
”Det är väldigt viktigt att United forsätter som de avslutade. Bruno Fernandes – som inte var där så länge innan spelstoppet – ändrade sättet som United spelar. Nu har de fått en möjlighet att få tillbaka alla – speciellt Pogba. Jag kan se honom i en roll som 10:a, vilket jag tycker han är bättre lämpad för. Jag tycker han är bättre när han har mindre defensivt ansvar i uppbyggnaden. Vi har inte sett kombinationen Bruno och Pogba ännu, så det är något att se fram emot.”
”Man kan inte ifrågasätta Pogbas kvalité. Men alla har varit förvirrade över hans bästa position. När han spelar längre fram så har det passat honom bättre. Jag vet att folk fokuserar på hans långa crossbollar och de ser ju fantastiska ut, men jag tittar på hans fotbollsintelligens och hans kortpassningsspel.”
”Bruno kommer in lite ifrån vänster och han är den typen av spelare som driver omkring. Man kan spela båda ihop bredvid varandra i ett 4-3-3, men det är bara fantastiskt att ha Pogba tillbaka. Han har varit borta väldigt väldigt länge.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen