post image

Savage: Rodgers borde bli manager i United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robbie Savage anser att den gamle Liverpool-managern gjort det så bra med Leicester att han borde ses som en framtida Manchester United-manager, efter Ole Gunnar Solskjaer gjort sitt i klubben

Ole Gunnar Solskjaer är bara i början av sitt bygge och plan för att skapa ett slagkraftigt Manchester United som ska nå toppen igen. Huruvida han lyckas eller ej återstår att se, men indikationerna från ledningen är att han kommer få stöd och förtroende en ganska bra tid framöver.
Den gamle Leicester/Blackburn/Derby-spelaren Robbie Savage ser dock att Brendan Rodgers vore en stark kandidat till att ta över efter Solskjaer, om och när han av den ena eller andra anledningen lämnar United.
"Brendan Rodgers är på väg att leda Leicester City tillbaka in i Champions League - och han är en framtida Manchester United-manager. Missförstå mig rätt. När jag säger att Rodgers är menad för det, så menar jag INTE att Ole Gunnar Solskjaer bör få sparken. Jag är inte för den där anställa/sparka-kulturen som råder inom fotbollen. Men jag har imponerats så mycket av jobbet Rodgers gjort sedan han tog över på King Power för åtta månader sedan att jag är övertygad om att Leicester kan sluta topp-fyra" skriver Savage i sin spalt i The Mirror.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen