post image

Sandro Tonali om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United-ryktet Sandro Tonali pratar om framtiden och jämförelsen med Andrea Pirlo. "Jag har en dröm. Kanske jag avslöjar den snart" säger 19-åringen till Calciomercato. 

Brescias mittfältare Sandro Tonali är en av de största talangerna i Serie A och han spås en ljus framtid.  19-åringen, som jämförts med en ung Andrea Pirlo har varit länkad med b.la Manchester United under hösten och i en intervju med den italienska tidningen Calciomercato säger han:
”Var jag vill spela? Jag vet inte. Jag säger ingenting, för att undvika att säga något fel. Men jag har min dröm som jag hoppas på att uppnå så snart som möjligt. Men jag kommer hålla den för mig själv och kanske att jag avslöjar det snart. 
”Jämförelsen med Pirlo? De säger det till mer fler än en gång om dagen. Vissa dagar var det väldigt mycket prat om den saken. Efter ett tag blåser sånt där förbi och det kanske är bäst så.”

Brescias president Massimo Cellino, sa tidigare i höstas såhär om Tonali:
"Alla stora klubbar är intresserade. Atletico Madrid, Paris Saint-Germain och Manchester City men jag tycker det är bättre om han stannar i Brescia. Hans agent och hans föräldrar pratade med mig om hans värdering på 50 miljoner euro. Jag svarade att för mig är han värd 300 miljoner euro, vilket betyder att jag inte vill sälja honom."
"Jag har en dröm - om Sandro accepterar. Jag är redo att göra en stor ekonomisk uppoffring för att få honom att förlänga kontraktet. Det är upp till honom att besluta om. Han kan stanna här och njuta av sin fotboll eller gå till en storklubb och riskera att hamna på bänken."

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen