post image

Sancho om United-ryktena

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho ger en kort kommentar om framtiden efter alla rykten om en sommartransfer. 

Jadon Sancho är Manchester United primära transfermål och United tippas vara favorit till hans signatur. Enligt vissa uppgifter är United redan överens med Sancho om det personliga kontraktet, men tros vara en bra bit ifrån Dortmund i värderingen av spelaren.
Sancho har även länkats med Liverpool, om än inte lika starkt som med United och i en intervju för augustinumret av World Soccer Magazine fick han frågan om både United och Liverpool.
“Jag vet inte vad jag ska svara på det. Det är svårt att säga. Det är framtiden. Man vet aldrig vad som kan hända, så vi får vänta och se” svarade Sancho.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Man kan tolka detta som ett avtal med spelaren redan är klart och en pågående diskussion med hans klubb, om en övergångssumma, är på gång?

  0
  0
 2. Det finns ju något konkret det fattar man ju om man snackar så.
  “Mitt fokus finns hos Dortmund och klub”.. bla bla. Finns det inget sånt så finns det något motsatt.

  0
  0
 3. Nu är ni, Troll och du den andra vars namn jag inte orkar skriva, optimistjollar som tolkar alla kommentarer till Uniteds fördel.
  Jag tolkar denna kommentar och alla andra kommentarer Sancho har gett det senaste året precis som det står. Han vet inte, inget är klart.
  Sancho kan likaväl välja ett helt annat lag än United och Liverpool.
  Den som lever, får se. Som farsan brukar säga.

  0
  0
  1. Håller med. Han vet faktiskt inte vad som kommer att hända och kan därför inte heller säga att han föredrar att flytta till United, Chelsea, Liverpool eller någon annan klubb. Utan han håller sina alternativ öppna.
   Sen tror jag att det är endast united som är ute efter honom just denna sommar då vi är enda klubben som kanske kommer att betala Dortmunds prislapp och om så är fallet tror jag att Sancho, med glädje signar på för United.
   Men köper vi inte honom i år så har han 1 år kvar på kontraktet och kommer gå för lägre pris, dock är det fler klubbar som vilja signa honom och då kanske inte United är ett självklart fall som det är i år.
   Återstår att se men just nu hänger allt på CL spel. Får vi det kanske det kan bli något.
   Själv vill jag inte att vi betalar mer än 85 miljoner pund för honom

   0
   0
  2. Det finns en anledning till att Sancho länkas till oss, ganska uppenbart att vi är ute efter han. Sen som Troll säger, hans uttalande tyder på att han inte blir kvar i Dortmund efter säsongen. Liverpool må vara intresserade men jag tror inte han är intresserad av att konkurrera om en plats med salah. Med det sagt, jag tror att han spelar i United nästa säsong med nummer 7 på ryggen:)

   0
   0
   1. GGMU7,
    Jag vet att du alltid läser allt till Uniteds fördel.
    Jag vet också att du tror att alla spelare vill till United så fort United visar intresse.
    Allt detta må vara sant.
    Men hur jag vänder och vrider, så kan jag ingenstans tolka Sanchos påstodda uttalande, att han kommer signa för United. Inte ens att han vill lämna Dortmund.
    Men det kommer bli spännande att se.
    Och blir det en övergång, kommer det ske på den sista dagen. Det är the United Way. Varför signa honom i god tid så att han får en chans att spela och träna med laget under ett par veckor, när United kan slänga in honom till premiärmatchen säsongen 20/21 helt oförberedd med de övriga i laget?

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen