post image

"Sancho kan bråka sig bort från Dortmund"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Transfer Window Podcast så kan det vara till fördel för Manchester United om Jadon Sancho uppträder motvalls och sätter press på Borussia Dortmund. 

Sancho sägs fortfarande toppa Manchester Uniteds transferlista inför fönstret och Ian McGarry sa nyligen på The Transfer Window Podcast att han via sina källor fått information om att United och Sancho är överens om ett fem års-kontrakt, som initialt kommer ge Sancho en lön på £140 000 i veckan och över tid stiga till £200 000 i veckan.
Problemet är dock att klubbarna sägs vara väldigt långt ifrån varandra i värderingen av spelaren. Men McGarry tror att Sancho kommer göra sitt för att trycka på och sätta press på Dortmund.
”I dessa scenarier, när man väl kommit överens med en spelare och spelaren ju har indikerat att hans vilja är att lämna och gå någon annanstans så brukar det vanligtvis hjälpa om spelaren insisterar i stil med ”jag vet vad jag vill, jag vet vad jag gör och om ni inte låter mig lämna så kommer jag agitera (bråka/hetsa/pusha).”
”Och det här är en spelare som haft tre separata incidenter den här säsongen där han bötfällts för dåligt uppträdande och vi vet att Dortmund vid ett par tillfällen sagt att han kunnat vara lite problematisk den där säsongen – pga av oroligheterna den här säsongen och pga det intresset som finns, mest från Manchester United.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Han får gärna komma, men börjar han bråka bort sig som många andra divor gjort i denna branschen så gör han exakt alla inklusive sig själv en otjänst. Fick man ge han något råd så är det att sköta det snyggt! Jag som unitedsupporter vill inte se en till diva i laget och båkar han sig bort från dortmund är det en stark indikation att han kan göra det mot oss nån gång i framtiden också.

  0
  0
  1. Kan ju vara en indikation på att han verkligen vill vara en united spelare.
   Och är det sant att detta händer nu innan United är klara för CL så tycker jag det är en stark indikation att han vill spela för United.

   0
   0
  2. Håller med,
   Att han varit bråkig och eventuellt ska bråka sig bort bara för att Glazers vill ha rabatt för Corona är löjligt.
   Dortmund väljer själv vilket pris de vill ha, jag vill inte ha en spelare som vill bråka sig bort från klubbar. Det kommer bli likadant när någon annan klubb knackar på dörren.

   0
   0
 2. Ska han göra en Zlatan?
  Då vettefan om vi ska ha honom.
  Vem säger att han inte gör det samma mot United om nåt år?
  United kanske är favvoklubben idag. Om når år kanske klubben heter Barcelona? Ingen vet.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen