post image

Sancho fortfarande högsta prio

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The London Evening Standard så ser Manchester United fortfarande en värvning av Jadon Sancho som högsta prio. 

Mason Greenwoods framfart på högerkanten sedan återstarten har dämpat det mest akuta behovet av förstärkning på positionen, men enligt The London Evening Standard är Jadon Sancho fortfarande Uniteds primära transfermål – trots Greenwoods fina form.
Enligt tidningen anser Solskjaer att Greenwood behöver få växa in i sin roll och utvecklas under ett par säsonger.
Det återstår att se om United och Dortmund kan nå en överenskommelse gällande Sancho. Just nu tycks klubbarna vara långt ifrån varandra – med rapporter om att United anser att £50 miljoner är skäligt i en coronapräglad ekonomi, medan Dortmund sägs insistera på + £100 miljoner.

Källa: MEN, The Standard

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Jag undrar om Ed & Ole tänker likadant om Pogba vill lämna nu i sommar.
  Om Real vill köpa Pogba för £50M pga det är Corona, säljs han då för detta belopp eller hävdar man ”att det är inte samma sak” ?

  0
  0
    1. Om Sancho nu har en utköpsklausul, varför då krångla till detta med skambud? Det är väl ändå säljaren som bestämmer tills någon matchar utköpsklausulen. Och om jag fattar det rätt, så har inte Dortmund behovet att sälja någon.
     Bara och matcha upp dessa dryga £100M och affären blir av. Svårare än så blir det inte.

     0
     0
    2. Dortmund har sagt att de kan tänka sig att sälja Sancho för rätt pris. United har inte sagt det om Pogba. Förövrigt handlar kanske inte allt om att United vill ha rea utan att de kanske inte har råd att lägga 100m euro på en spelare. Är ganska naivt att tro att inte också Uniteds ekonomi har drabbats hårt av Corona. Förövrigt har hela krisen sätt fotbollen i perspektiv. Inte jättesnyggt att fortsätta slå transferrekord för fotbollsspelare när landets ekonomi tagit så mkt stryk som den gjort och en massa vårdpersonal dött samtidigt som de jobbat för en väldogt låg lön. Så som jag ser det finns det väldigt många anledningar till varför united kanske inte ska fortsätta sätta nya transferrekord just nu.

     0
     0
     1. Sen är det ju upp till Dortmund att sälja eller inte sälja. Men måste inte handla om att United snålar.

      0
      0
  1. Det verkar ju som att Pogba trivs i United nu och att han inte längre vill lämna. United lär ju inte vilja bli av med honom om han nu önskar att stanna.
   Jag tror att United har råd med Sancho även om han kostar över 100m. Och vi behöver förstärka på högersidan.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen