post image

Sancho bryter tystnaden efter straffmissen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho bryter nu tystnaden för första gången sedan söndagens straffmiss mot Italien. 

Jadon Sancho har sedan den där förödande straffmissen mot Italien i EM-finalen i söndags hunnit med att få klart formaliteterna och gjort läkarundersökningen hos Manchester United. När som helst kommer han presenteras som Unitedspelare. Men det har samtidigt varit tunga dagar för 21-åringen, som tillsammans med Rashford och Saka var trion som brände straffarna för England i straffläggningen.

Nu öppnar han för första gången upp om känslorna.

”Jag har haft några dagar att reflektera över söndagens final och jag har fortfarande blandade känslor. Jag vill be om ursäkt till alla mina lagkamrater, coacherna och framförallt fansen som jag svek. Det här är utan tvekan den värsta känslan jag känt på mycket länge. Det är svårt att ens sätta ord på den känslan, men det finns ändå så många positiva saker att ta med från den här turneringen. Även om förlusten kommer svida under lång tid.”

"Min första tanke när jag kliver in i vilken match som helst är alltid "hur kan jag hjälpa laget? Hur ska jag assistera? Hur ska jag göra mål? Hur ska jag skapa chanser? Och det är exakt det jag ville göra med min straff, att hjälpa laget. Jag var redo att att ta den och jag kände mig självsäker. Det är den typen av stunder man drömmer om som barn och det är därför jag spelar fotboll."

"Det är den typen av pressade situationer man vill vara i som spelare. Jag har gjort mål på straff tidigare, på klubbnivå. Jag har övat på dem oräkneliga gånger både för klubb och landslag. Jag valde mitt hörn, men det var inte menat den här gången. Vi hade alla samma ambitioner och målsättningar. Vi ville ta hem trofén. Det här har varit en av de roligaste lägren jag varit med om under min karriär. Sammanhållningen i laget saknar motstycke. En riktig familj både på och utanför planen."

Källa: Mirror, Instagram

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det engelska landslaget har en ljus framtid framför sig. Att missa en pokal är inte hela världen, särskilt inte när laget (eller stor del av laget) spela ihop under många år framöver. Har detta laget, som inte ens spelat ihop länge, kunnat ta sig till en EM final så borde de ha mer framgång att få om de bara fortsätter på inslagen väg. Så många unga, så många talanger och redan så mycket erfarenhet. Per aspera, ad astra – Through thorn, towards the stars.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen