post image

Salzburg: Så många bud har vi fått

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

RB Salzburgs sportchef Christoph Freund ger en uppdatering om Erling Braut Hålands framtid efter alla höstens rykten om intresse från Europas allas storklubbar. 

Erling Håland har gjort succé under höstens Champions League och öst in mål för sitt Salzburg – något som gjort att han nu länkas med flera storklubbar, bl.a Manchester United.
Han blev i höstas den första spelaren sedan Wayne Rooney att göra hattrick i sin Champions League-debut, mot Genk och sedan har han fortsatt med mål mot svåra motstånd som Liverpool och Napoli.
I och med sina två mål mot Napoli i förra CL-omgången så blev han också historisk, som den enda spelaren någonsin att göra sex mål i sina tre första Champions League-framträdanden. Så att 19-åringen nu länkas med storklubbar är inte förvånande.

Men Salzburgs sportchef Christoph Freund säger att man faktiskt inte fått ett enda konkret bud inför januarifönstret.
"Det har skrivits så mycket nonsens de senaste veckorna. Det jag läst har fått mig att skratta. Jag har än så länge inte pratat med någon klubb. Jag kan också bekräfta att det just nu inte finns något bud för vinterfönstret. Nästa steg kommer att komma, för Erling kommer inte gå att stoppa."
Erling Håland spelade under Ole Gunnar Solskjaer i Molde förra säsongen och det kanske kan vara ett litet trumfkort om Manchester United nu skulle vara intresserade av att värva norrmannen.
Men Manchester United länkas med många olika anfallare. Bl.a med skyttekungen från det andra Read Bull-laget, Leipzig. Nämligen Timo Werner.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen