post image

Saha: Spelarna ska hålla tyst och lyssna på Ronaldo

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Louis Saha menar att Manchester Uniteds yngre spelare måste ta efter Cristiano Ronaldos sätt. 

Cristiano Ronaldo sa häromveckan i en intervju med Sky Sports att dagens unga spelare generellt inte lyssnar på de äldre mer seniora och rutinerade spelarna. Om det gäller även i Manchester United gick han inte in på, men den gamle Unitedanfallaren Louis Saha säger att spelare som Greenwood, Sancho, Rashford m.fl måste lyssna på Ronaldo och följa hans exempel.

”Om det är någon spelare som har rätt att säga vad han tänker i omklädningsrummet, så är det Cristiano Ronaldo. Många av dessa unga spelare har ännu inte gjort avtryck i sporten. De har inte bevisat någonting. De kanske har några landskamper, men vad har de vunnit? Det är som att de inte är rädda för sin gud, saknar respekt. Jag säger inte att spelarna borde se honom som en gud, men han kommer bli ihågkommen som en av de bästa spelarna som denna värld någonsin sett.”

"Det är inte normalt att man som spelare inte ska kunna ta kritik. Han säger det bara för att hjälpa spelare bli bättre. Han vill vinna troféer när han är där och han vet hur man gör, så spelarna måste lyssna på honom. Om spelarna inte respekterar vad han säger så är det inte normalt. De borde lyssna. De borde ta in varenda litet råd eftersom killen varit framgångsrik genom hela sin karriär. Spelarna behöver göra uppoffringar för att bli bättre."

"De borde resonera såhär "vänta lite nu, jag testar detta i det månader. Jag testar att göra så mycket jag bara kan. Om jag är trött efter 60 min så kanske jag är redo för 70 min nästa vecka." Han är en spelare som arbetar hårt och som vill vinna. Han skulle aldrig vara taskig mot något för att de ska framstå som starka. Nej nej nej - han ville vinna (när vi spelade ihop). Unitedspelarna måste fråga sig själv - vill de vara vinnare precis som han? Om ja, då måste de lyssna på honom. De måste vara lika dedikerade som han är på träningen, de behöver fokusera på att bli bättre vecka efter vecka. De måste vara ödmjuka, jobba hårt och hålla tyst."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Oavsett hur bra Ronaldo är och har varit så så ska han rätta in sig i ledet och vara tyst, att han lipar när han blir utbytt är ju bara ett bevis på hur egotrippad han är….han vill själv göra målen och vara i centrum.
  Fotboll är ett lagspel och ingen enmansshow !

  4
  4
  1. Ronaldo har väl alltid under hela sin karriär varit känd för att alltid tänka på sig själv först och sen laget han spelar för?
   Detta är inget nytt och han visade detta väldigt tydligt under åren med Real Madrid.

   1
   0
 2. Jag säger som goldbridge, han har nött ner brentfords backlinje hela matchen och när dom väl var nernötta så vart han utbytt. Det hade kunna vara han som gjorde rashys mål. Jag förstår honom.

  2
  3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen