post image

Saha: Otacksamt läge för Rashford

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d United-anfallaren Louis Saha anser att Manchester United lägger för stort ansvar på Marcus Rashford och att det är en bidragande orsak till hans formsvacka och brist på mål. 

Marcus Rashford slog igenom med dunder och brak då han fick chansen – tack vare ett tungt skadeläge – i en Europa Leauge-match mot Midtjylland vintern 2016. Han gjorde det så bra i debuten att han fick fortsatt förtroende i Premier League och stod då direkt för två mål i ligadebuten mot Arsenal. Något som satte en väldigt hög ribba för den då blott 18-årige anfallaren.
Sedan dess har han fortsatt klättra i karriären och är numera väldigt etablerad i både Manchester United och det engelska landslaget – detta trots att det faktiskt var längesedan formen var på topp. Denna säsong har den nu 21-årige Rashford bara gjort ett mål i öppet spel för United, men i går öppnade han målskyttet för England i deras 6-0-kross av Bulgarien.

Fd. Unitedanfallaren Louis Saha tror att Rashfords brist på leverans i Manchester United beror mycket på att han i brist på andra mer rutinerade och meriterade spelare, själv måste bära det största ansvaret för att leda Manchester Uniteds offensiv - ett ansvar han inte borde ha.
"Det finns andra unga spelare i laget som ser på Rashford som den spelare de måste peta. När jag spelade hade vi Solskjaer, Tevez, Ronaldo, van Nistelrooy, Rooney, Giggsy alla dessa spelare som kunde peta mig. Så jag var tvungen att jobba 10 gånger hårdare än vad jag trodde var normalt för att lyckas ta plats i laget, eftersom de spelarna var så bra och redan hade bevisat att de var otroliga spelare som hade vunnit troféer.
"Men dagens spelare har inte bevisat sig själva genom att vinna troféer. Det är för mycket. Och jag tycker synd om Rashford, för han borde inte vara i den situationen han nu är i."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Precis det jag har pratat om. Vi har många talanger i laget men vi håller just nu på att förstöra dessa spelare pga hur vi agerat i treansfermarknaden. Vi sätter för stort press på dom här spelarna då i princip hela våran startelva är egentligen spelare som ska hoppa in. Men nej, dom startar matcher och vi förväntar oss stordåd.. tragiskt!

  3
  6
  1. GGMU7 håller med till fullo. Rash har stor potential men det ansvaret som ligger på honom mm flera är för stort. Rash är 21 och ska vara en ”rutinerad” Anfallare i vårt lag, i andra sammanhang pratas det om 21 åringar som unga talanger som ska växa under äldre spelare.

   0
   2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen