post image

Saha: Han har livsfarliga attribut

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Louis Saha säger att Manchester United skulle få in en "livsfarlig" kraft i Jadon Sancho. 

United tros jobba hårt på att hämta in Jadon Sancho från Borussia Dortmund, men det är ännu inte säker huruvida man kommer lyckas med den uppgiften. Den f.d United-anfallaren Louis Saha anser dock att Sancho vore den perfekta värvningen att få in till klubben.
”Ja absolut. Han är en spelare som inte går att ta fast. Han är smart, snabb, väldigt precis. Han har benen, uthålligheten och kvalitén. Han är väldigt kreativ för den typen av spelare. Så tänk er hur livsfarliga alla hans attribut är. Det är väldigt svårt – tex spelare som Martial och Rashford springer ofta så fort att det kan vara svårt för dem att leverera en bra passningar som tex Juan Mata kan. Men Sancho har den förmågan att fördela bra precis passningar pga av sin intelligens.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Hoppas verkligen han kommer till oss Sancho. Jag är nöjd bara vi värvar honom i sommar och ingen mer. Lär få migrän resten av säsongen om de bestämmer sig för att hålla i Sanchez istället. Har vi Sancho så kan vi på papper utmana om CL-titeln utan problem.

  0
  0
  1. Utan problem?
   United har vunnit Europacupen/Champions League 3 gånger genom alla år. Detta visar bara hur otroligt svårt det är att vinna denna cup.
   Därför är det grymt imponerande att Real Madrid har vunnit hela 13 gånger.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen