post image

Saha: De två spelarna hade gjort United ostoppbara

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Louis Saha anser att Manchester United hade blivit ostoppbara om man signade både Jadon Sancho och Harry Kane. 

United länkas med många spelare och känslan är väl att det jobbas på bakom kulisserna och att klubben har siktet inställt på spelare som Jadon Sancho och Raphael Varane.

Huruvida man kommer lägga krut på att signa en striker i sommar återstår att se. Edinson Cavani förlängde nyligen kontraktet med ännu ett år, men Solskjaer har sagt att det inte nödvändigtvis betyder att United inte kommer värva en ny anfallare också. De två hetaste anfallarna på marknaden är Harry Kane och Erling Håland och United har länkas med båda.

Och den gamle United-anfallaren Louis Saha anser att United hade blivit ostoppbara om de hade rekryterat både Sancho och en klassanfallare:

"Sanchos profil är en aning annorlunda. Han söker inte målet själv. De andra spelarna du nämnde gör ju det. Ibland gör det saker med fart och har då inte riktigt förmågan att hitta passningen. Men det kan Sancho göra. Han har förmågan att spela omväxlande och verkligen hitta rätt passningar. Han har ett offensiv flow som jag verkligen gillar för man får känslan av att man inte riktigt vet vad han kommer att göra - men man vet att en annan spelare kommer att få bollen. Det är riktigt svårt att göra."

"Om han skulle spela med en riktigt vass anfallare i United så skulle de bli ostoppbara. United har Bruno Fernandes som kan skapa, men ibland tvingar han igenom passningarna för han inte är tillräckligt snabb. Han måste stanna upp och då ser alla att han kommer slå en passning. Sancho gör det genom att dribbla och driva framåt och därefter slå passningen. Och det är något som saknas emellanåt. United behöver vara oförutsägbara och det får man med Sancho."

"Jag anser att de behöver Harry Kane, de behöver en Rashford och Martial i form, en Bruno i toppform och en Greenwood som utvecklas. De behöver alla dessa spelare för att bli bättre, för att bli mer konsekventa genom året. Och de behöver även några färre målvaktsmisstag."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen