post image

Saha: Då kan Martial bli världsklass

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-anfallaren Louis Saha säger att Anthony Martial har allt som krävs för att bli en riktig världsklassanfallare. 

Ole Gunnar Solskjaer har ofta sagt att han vill ha en måltjuv. En straffområdesspelare som står rätt placerad och gör enkla mål. Petar in bollen. Utan att det nödvändigtvis måste se snyggt ut. Efter att United missat den spelare man ville ha för detta – Erling Håland – så ligger nu jobbet på Martial att vara central striker och Solskjaer har sagt att han efterlyser den typen av mål och ställer hårda krav på fransmannen för att leverera detta.
Under den gångna vecka visade Martial att han är på rätt spår utifrån Solskjaers direktiv med tre olika typer av mål mot Chelsea, Brugge och Watford och den f.d United-anfallaren Louis Saha säger att landsmannen kan bli världsklass om han ser  till att jobba på sin ”killer instinct.”

"Martial är en talangfull spelare och har allt som krävs för att vara världsklass. Han kan göra mål och bygga upp spel. Nu måste han vara fokuserad på saker som definitivt kommer fungera. Det handlar inte bara om att ha en stil och vara kul att titta på. Han måste bli mer av en "killer" och det tycker jag jan varit i de senaste matcherna. Det har definitivt varit en förbättring sedan han kom tillbaka från sin skada. Man måste välja sina stunder och vara beslutsam och det tycker jag han gjort bra. Det är inte lätt."
"Martial har varit kritiserad för sin attityd, men ibland misstolkar folk saker och det är problemet med vår industri. Jag har själv varit offer för det några gånger. De hugger på en sak och tycker man har en nonchalant attityd och sedan börjar kritiken handla om varför man inte gör mål på regelbunden basis. Paul Pogba får också samma typ av kritik. Det är något man måste acceptera inom den här industrin."
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. För att han inte är en naturlig fw. Han ska spelas på högern då han blir mer inblandad i anfalls spelet. Kritiken får gärna finnas där men hade sagt mer om han nu spelade på sin naturliga position

    0
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen