post image

Så kan United ställa upp med fyra troliga nyförvärv

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Såhär skulle Manchester United kunna se ut nästa säsong om man lyckas säkra sina transfermål. 

Det börjar kanske klarna något vilka spelare Manchester United är ute efter. Christian Eriksen och Frenkie de Jong tycks vara prioriterade transfermål och man uppges också vilja signa både Jurrien Timber och Antony. Samtliga är nuvarande eller f.d Ajax-spelare som känner Erik ten Hag väl.

Eriksen är den enda som inte spelat under holländaren, men han är skolad i Ajax och fick också möjligheten att träna med laget i vintras som klubblös, innan han skrev på för Brentford.

Om United lyckas signa kvartetten skulle en startelva kunna se ut såhär när nästa säsong inleds. Hade det varit bra nog tycker ni?

 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. vdB har redan fått löften om speltid men ingen har med honom.
  Om jag får gissa så är det två, max tre utav de vi jagar som kommer vara United spelare nästa säsong. En mittfältare, en back och sist en ytter. Skulle gärna skippa en ytter och lägga pengarna på Dumfries vilket hjälper oss mer än en ytter. Spelet börjar bakifrån, och i dagens fotboll är ytterbackarna en stor hjälp i anfallen. Jag har förtroende att både Sancho och Rashy kommer att hitta formen samtidigt som jag ser hur dåligt ställt det är från backlinje till mittfält. Vi kan köpa in två av de allra bästa anfallarna men vad ska de göra utan bra bollar? Eller vad ska de göra vid försvar?

  6
  0
 2. Mittbacken är en prio till förstärkning inför nästa säsong och Timber uppges ju vara mångsidig i backlinjen, så (om inte fler än fyra värvningar görs) sätt honom bredvid Varane och sätt Dalot på högerbacken. Tror han kan vara en av dem som möjligen kommer höja sig under ten Hag. Fast hoppas fler än fyra värvningar görs i sommar. Ta in Pau Torres eller Kounde som ny partner till Varane.

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen