post image

Rykten: Werner väntar på Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Athletic så väntar Timo Werner på ett erbjudande ifrån Liverpool, trots intresse från Manchester United och Barcelona. 

United har länkas med den tyske anfallaren under hösten och vintern, men ryktena har på sistone pekat starkt mot Liverpool. Enligt tidningen The Athletic så har både Manchester United och Barcelona hört sig för angående Werner, men han själv sägs vilja till Liverpool och väntar på ett erbjudande från klubben.
Det har tidigare förekommit uppgifter om att Werner har en utköpsklausul på £51 miljoner (vilket förvisso också vore billigt i sammanhanget) men den tyska tidningen Sport1 skriver att Werner kan finnas tillgänglig för endast £30 miljoner i sommar.

Werner själv gav i helgen en hint om att Liverpool är en trolig destination.
"Jurgen Klopp är en av världens bästa managers och han är dessutom tysk. Det finns mycket som pekar på att jag skulle passa väldigt bra i Liverpool med min spelstil. Men just nu tänker jag inte på det, för vi har så mycket att göra med Leipzig. Jag utesluter ingenting. Men vi har EM i sommar och jag vill fokusera på den turneringen. Allt annat får vi fundera på efter säsongen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen