post image

Rykten: Vad United är redo att betala

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så har Manchester United beslutat om det pris man är redo att betala för Romas mittfältare Nicolo Zaniolo i januari. 

Manchester United rapporteras vara intresserade av att signa Romas talangfulle offensiva mittfältare Nicolo Zaniolo och enligt en rapport i The Mirror så ska man vara redo att att erbjuda den italienska huvudstadsklubben hela £52 miljoner nu i januarifönstret.
United ska ha fått upp ögonen för 20-åringen i början av året då han gjorde Romas två mål när de slog Porto i Champions League och man ska sedan ha bevakat honom sedan dess.
Tidningen Ill Messaggero skrev i förra veckan att man hade scouter på plats för att bevaka honom under Italiens match mot Armenien. En match Italien vann med hela 9-1(!) och där Zaniolo var en av målskyttarna.

Enligt The Mirror så kommer United dock få konkurrens från Paris Saint-Germain i jakten på hans signatur, men man kan ha ett trumfkort i Chris Smalling. Enligt tidningen så kommer United att passa på att diskutera Zaniolo med Roma under samtal om Smalling.
Smalling har imponerat i Serie A under hösten och Roma sägs vilja köpa honom permanent - något som United nu kan komma att dra nytta av.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen