post image

Rykten: Uniteds tröjnummer till Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Evening Standard och Metro så har Manchester United redan ett tröjnummer redo för Jadon Sancho.

The Evening Standard striver att Manchester United leder racet om Jadon Sancho och att man känner sig säkra på att man kommer lyckas ro affären i hamn under sommaren. Enligt rapporten ville man ha Sancho redan förra sommaren, men deras kollaps under våren – som ledde till missat CL – gjorde att det inte gick att genomföra då.
Nu ser saker och ting bättre ut och om säsongerna kommer kunna spelas färdigt (vilket återstår at se) så har man i alla fall ganska goda chanser att nå Champions League, antingen via ligan eller Europa League. Medvind och momentum hade man åtminstone, innan coronautbrottet.

The Evening Standard skriver att United kommer locka Sancho med den ikoniska tröja nr 7 - som burits av många klubblegendarer. George Best, Eric Cantona, David Beckham och Cristiano Ronaldo för att nämna några. Just nu är det en inte fullt lika lyckad spelare som bär tröjan - Alexis Sanchez. Chilenaren är utlånad till Inter, men kommer återvända till United i sommar. Det troliga är att United på ett eller annat sätt försöker avlasta honom igen (helst permanent) men Evening Standard menar på att United kommer erbjuda Sancho nr 7 oavsett om man lyckas sälja Sanchez eller ej.
Källa: Evening Standard
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Dumt. Ge honom nummer 37 eller nåt istället, dels för att ta bort pressen på honom plus att man måste sluta slänga 7an till varenda jävel som ansluter. Man måste förtjäna den. Nån ordning på torpet måste det vara!

  0
  0
 2. Kagawa tackade nej till tröja nr7, Valencia belönades med numret när Owen försvann men bytte bort tröjan redan efter en säsong..Dvs på den tiden var tröja nr7 inte vilket nummer som helst.
  Att Owen fick numret väljer jag att tolka som ett skönt långfinger från Sir Alex riktat mot Anfield, vilket jag älskar.
  Men då tröjan efter det burits av Di Maria, Depay och Sanchez är magin död för mig, tröjan borde hängas i en garderob och när någon förtjänar den igen så belönar OGS spelaren med den, på så sett byggs status/magi/förväntningar osv upp kring tröjan.
  Kanske inte så viktigt, men mäktigt..

  0
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen