post image

Rykten: Uniteds tre alternativ till Kane och Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten från Spanien så har Manchester United tre backup-alternativ om man skulle missa sina primära transfermål för anfallspositionen. 

United kommer troligen inte att signa någon anfallare i sommar, eftersom Edinson Cavani förlängde kontraktet med ett år. Nästa sommar däremot, lär den positionen vara absolut högsta prio och det primära transfermålet kommer med stor sannolikhet vara Erling Braut Håland – om han fortfarande finns kvar i Dortmund då hans utköpsklausul på £65 miljoner träder i kraft sommaren 2022.

Harry Kane – om han finns kvar i Tottenham – kommer nästa sommar ha fyllt 29 år och kommer ändå ha två år kvar på sitt kontrakt med Spurs. Med en fet prislapp och en oroande skadehistorik kanske Kane då inte längre är ett så där glödhett alternativ.

Det här är ett rykte från en märklig källa. Den spanska sajten Fichajes. Ingen trovärdig källa. Och ett rykte helt utan substans kan vi gissa. Men de listar tre alternativ som de påstår att United överväger om man skulle missa sina primära transfermål. Och dessa alternativ påstås vara:

Dominic Calvert-Lewin

Alexander Isak

Mauro Icardi.

Är det något av alternativen som känns intressant?

Läs mer på Fichajes (spanska).

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen