post image

Rykten: Uniteds "take-it-or-leave-it-bud"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt blaskan Daily Star så planerar Manchester United ett stort s.k "take it or leave it-bud" på Jadon Sancho. 

Dortmund har flera gånger sagt att man inte kommer att sänka sin värdering på Sancho för att anpassa prislappen till den omkalibrerade transfermarknaden i coronatider. Och den värderingen tros vara mellan £100 – £120 miljoner, även om det inte är något som Dortmund någonsin sagt offentligt.
Det har samtidigt förekommit rapporter om att United endast är villiga att sträcka sig till £50 miljoner. Och om så är fallet så är det ju ett problematiskt avstånd mellan klubbarna i synen på värderingen. Men blaskan Daily Star (trovärdighet låg) skriver att United kommer erbjuda Dortmund ett vad de kallar ”take-it-or-leave-it-bud” värt £80 miljoner och man kommer inleda sina värvningsförsök i nästa vecka – förutsatt att man når topp fyra via ligan, skriver tidningen. Enligt tidningen är budet inte förhandlingsbart och Ed Woodward vill inte att affären blir en långdragen historia.
United tar emot West Ham på Old Trafford i morgon och möter Leicester i sista omgången. Leicester och United ligger just nu på samma poäng och har samma målskillnad, men Leicester har en match mer spelad.
United har detta i egna händer.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen