post image

Rykten: Uniteds krav. Spelare plus £85 miljoner

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten från Spanien så är Manchester United öppna för en bytesaffär med Real Madrid - £85 miljoner plus brassen Vinicius Junior. 

Paul Pogba är äntligen tillbaka efter sin skada och när han gjorde comeback med 30 minuter kvar av matchen mot Watford så påmindes vi om vad laget saknat under fransmannens frånvaro. Oavsett alla rykten och allt prat om hans personlighet och karaktär så har han kvalitéer som ingen annan i Manchester United har och han är i sina bästa stunder en spelare av yppersta världsklass.
Pogbas framtid är dock fortsatt mycket osäker. Hans agent Mino Raiola sa i förra veckan att Pogba hade älskat att vinna troféer med Manchester United. Men i samma intervju sa Raiola att han själv ansåg att det var synd att Pogba inte tilläts flytta till Real Madrid i somras.

Pogba har kontrakt med United till sommaren 2021, med option om ytterligare ett år och Real Madrid sägs vara fortsatt intresserade av att signa honom, så fler rykten är att vänta. United vill inte sälja sin stjärnspelare, men om pressen från spelare och agent blir för intensiv så kan man vara tvungna att överväga ett sådant scenario. Och den spanska tidningen El Desmarque hävdar att United då kommer att kräva antingen ett cash-bud på £160 miljoner eller £85 miljoner plus den unge brasilianske wingern Vinicius Junior, för att överväga att låta Pogba lämna klubben.
 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. I äldre dagar så skickades Beckham (dåvarande en av de största stjärnorna) iväg för att Ferguson fått nog. I dagens läge daltar man med småbarnen till den grad att jag blir förbannad.
  Sanchez, bryt kontraktet/förstör hans karriär med att enbart spela honom i U-23 laget (så fort han kommer tillbaka nästa säsong).
  Pogba, antingen väljer du United eller hej då.
  Nog med ”skit” som inte vill vara i världens bästa klubb, eller som bara vill tjäna pengar och har NOLL heder (Sanchez).

  8
  1
  1. Nja, inte riktigt hela sanningen där. När Beckham lämnade så var det givetvis för att Ferguson fått nog, men även för att han inte såg honom som oersättlig plus att man fick rejält med pengar för honom. När Rooney ställde till problem och öppet deklarera att han ville lämna runt 2010 nångång, då fick han en rejäl löneförhöjning och man sopa konflikten under mattan. Varför? Laget var inte lika bra längre och en förlust av Rooney kunde vara förödande. Så nog ”daltade” även Ferguson ibland, när han var tvungen.

   4
   3
 2. Vinicius? Nej tack. Vill inte ha ngn real bänk B spelare.. Om ngn av deras unga talanger så isf rodrygo. Men tar hellre kroos/valverde eller casemiro och då köpa ngn kreativ mittfältare till. Annars bara punga ut 1. 6 miljarder då.

  1
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen