post image

Rykten: United väldigt intresserade av Havertz

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den tyska tidningen Bild så är Manchester United hoppfulla om att lyckas värva Bayer Leverkusens stora talang Kai Havertz.

Havertz, som under förra säsongen gjorde 20 mål för sitt Leverkusen, har under hösten länkats med många storklubbar – bl.a Manchester United, Liverpool, Barcelona och Real Madrid och den tyska tidningen Bild rapporterar nu att Manchester United är “väldigt intresserade” av att värva honom.
Bayern München tros dock vara den naturliga och kanske mest troliga destinationen för den unge tysken, skriver The Mirror. Men Havertz öppnade nyligen upp för en flytt utomlands då han sa:
“Jag tycker att jag samlat på mig tillräckligt med internationell erfarenhet i Leverkusen. Jag kan rytmen i de internationella matcherna och jag känner mig säker på att jag kan gå utomlands och spela i klubbar utanför Tyskland. Just nu så vill jag bara ha en bra säsong. Efter det, så får vi se.”

Och om ryktena om Bayern, sa han:
"De är antagligen den största klubben i Tyskland och det är många spelare som lyckats där i ung ålder och därför länkas jag med Bayern. Men vi får se vad som händer. Det finns spelare som vill stanna nära sin familj och sina vänner och andra vill flytta utomlands. Men en sak är ju säker - om man vill bli en stjärna i Tyskland så är Bayern rätt."
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen