post image

Rykten: United tar kontakt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så är Manchester United den klubb som är mest intresserade av att sina Samuel Umtiti i sommar. 

Manchester United är väl inte i något jättebehov av en ny mittback eftersom Victor Lindelöf och Harry Maguire fungerar bra, men det har pratats om att det går att uppgradera ett snäpp eller två och det har ryktats om att man är intresserade av att signa Kalidou Koulibaly – en av världens kanske bästa mittbackar. Som då antagligen skulle bilda mittlås med Harry Maguire.
Men en annan spelare United också länkats med är Barcelonas fransman Samuel Umtiti. Och nu skriver den spanska tidningen Sport att United tagit kontakt med spelarens representanter för att diskutera en transfer. Enligt tidningen är också United den klubb som är mest intresserade av att signa den 26-årige mittbacken.
Vad säger ni – hade Umtiti varit en bättre mittbackskollega till Maguire än vad Lindelöf är?
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Låter långsökt att United skulle ersätta Lindelöf som Barca ville köpa, med en kille från Barcas bänk, med motivationen att Umtiti skulle vara bättre?
    Umtiti roteras i Barca och skulle knappast välja United för att med största sannolikhet fortsätta roteras, han behöver starta någonstans om landslaget ska vara aktuellt.
    Tror inte OGS ägnar en tanke på backlinjen, en ev ersättare till Pogba, en striker och högerytter är ett akut behov för att kunna utmana om titlar och där läggs förmodligen all uppmärksamhet och energi..

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen