post image

Rykten: United tar kontakt med Zlatan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Zlatan Ibrahimovic framtid är oviss och han länkats bl.a med Manchester United. Enligt den italienska tidningen TuttoMercatoWeb så har Manchester United nu tagit kontakt. 

Zlatans framtid är oviss – ska han stanna i MLS, återvända till Europa eller lägga skorna på hyllan. Zlatan har gjort succé under sin tid i den amerikanska ligan och enligt honom själv har han fortfarande vad som krävs för att leverera på den högsta nivån i Europas bästa ligor.
Det har ryktas om en eventuell återkomst i Serie A och spel med Napoli, men det har även spekulerats i att Manchester United kan försöka få tillbaka Zlatan – som under sin första säsong med klubben 2016-2017 verkligen gjorde avtryck.

28 mål blev det totalt i Manchester United innan den där knäskadan satte stopp och i slutändan resulterade i en flytt till LA Galaxy halvvägs in på hans andra säsong i England. Men många anser att United hade behövt en rutinerad ledare som kunde bidra med värdefull erfarenhet till den annars väldigt unga och oerfarna truppen - och Zlatan hade ju passat i den rollen.
Nu skriver TuttoMercatoWeb att United tagit kontakt med Zlatan för att höra sig för kring möjligheterna om att få tillbaka honom. En rapporten är det bara en "liten kontakt" och det är inte troligt att vi får se någon sådan comeback, men någon form av diskussion ska ha ägt rum hävdar källan.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen