post image

Rykten: United redo att sälja

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i The Sun så planerar Manchester United inte att erbjuda Paul Pogba en förlängning. 

Säga vad man vill om Paul Pogba, men ett mittfält med en Pogba i form och Bruno Fernandes kan potentiellt vara ett av världens bästa. Fransmannen har varit skadad i stort hela säsongen, men det har konstant pratats om hans framtid och att han planerar att lämna United i sommar med Juventus eller Real Madrid som trolig destination.
På sistone, sedan Uniteds pånyttfödelse efter värvningen av Fernandes, har det dock ryktats om att Pogba ändrat sig nu när han ser potential och ambition i Manchester United. Det har rapporterats att Pogba – kanske förutsatt att United spelar Champions Leauge dock – vill bli kvar i klubben och till och med är öppen för att signa en förlängning som sträcker sig bortom de två år (ett år plus option om ännu ett år) han har kvar på det nuvarande kontraktet.

Enligt The Sun så kommer dock United inte att erbjuda Pogba något nytt kontrakt och sägs vara redo att lyssna på bud i regionerna kring £100 miljoner i sommar.
Pogba la i går upp en video på Insta där han han tränade hemifrån med Victor Lindelöf. Pogba riskerade att reta upp United-fans då han i videon bar en Juventus-Matuidi-tröja. Enligt honom själv som någon form av offentligt stöd för Blaise Matuidi, som smittats av Coronaviruset. Han kommenterade detta själv i bildtexten. "I know the cheeky ones will talk about the Juventus jersey. Im just supporting my friends... Thats all. Nothing more." skrev Pogba.
Källa: MEN, The Sun
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Ska tilläggas att det stod Matuidi på tröjan, samt använde han United shorts.
  Sedan är frågan om han inte hade kunnat använda Matuidis landslagströja istället för att undvika provokation 🙂

  0
  0
 2. Kanske för att visa sitt stöd för Matuidi och landet italien som drabbats väldigt hårt. Fattar inte varför många hela tiden drar i varenda lilla halmstrå för att pissa på pogba.

  0
  0
 3. Tycker att beslutet ligger hos Pogba om han ska säljas eller inte.
  Då menar jag inte att han ska diktera villkoren och United ska svansa efter honom, eller framförallt Raiola.
  En motiverad Paul Pogba i rätt miljö och omgivning är världsklass, hans tid i United dock har visat att en omotiverad Pogba i fel miljö och omgivning ger oss en medioker spelare som dessutom sprider negativ energi.
  Att klubben nu kan erbjuda rätt miljö och omgivning råder det inga som helst tvivel om, men om killen vill lämna finns ingen anledning att behålla honom, eftersom omotivationen då knappast ger oss den världsklasspelare vi vill ha.
  Egentligen inget att bråka om, VILL Pogba stanna i Man Utd kan vi få ett av världens bästa mittfält, vill han inte är det ju bara att casha in utan tjafs och behålla hedern.
  För ingen kan väl på fullaste allvar påstå att tvinga Pogba kvar mot hans vilja skulle gynna oss?
  Vi skulle i så fall förmodligen släppa honom gratis till Southampton i januari bara för att slippa se honom promenera runt och slå ut med armarna under match, och för att slippa höra Raiola uttala sig varannan dag om vilket offer han och hans spelare är..

  0
  0
  1. ”Bara casha in” Får se vilka klubbar som har råd (om ngn) efter denna corona kris. Priset lär gå ner avsevärt i nuläget. Tycker inte man kan låta en spelare bestämma hur en klubb ska göra, såklart vill man att han ska prestera och gilla omgivningen men som klubb kan man inte ge spelare den friheten helt och hållet… Så fort det går dåligt så säger man till ledningen att man vill dra så fixar dem de. NJA på den. Be han ta sig i kragen och uppskatta det han har och där han är 1 år till sen säljer vi han nästa år. Grabben spelar för största klubben i världen och har bland dem bästa lönerna, vad har han att klaga på. Börjar Pogba prestera så har united garanterat chans på ligan och CL nästa år. (Några värvningar till så)

   0
   0
   1. Uttryckte mig lite klumpigt, menar inte att Pogba avgör själv om han ska säljas eller ej, menar att hans inställning avgör. Vill han stanna är det ju underbart, vill han inte det så sälj honom utan bråk om kontrakt så framstår det tydligt att han inte tvingat klubben till något.
    Förövrigt så ville Pogba lämna United sommaren 2019, tror han fick höra att han skulle ta sig i kragen och uppskatta det han har.. med löfte om att bli såld 2020.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen