post image

Rykten: United redo att betala utköpsklausulen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sunday Mirror så är Manchester United redo att betala den förvånansvärt låga utköpsklausulen som finns inskriven i Timo Werners kontrakt. 

Manchester United länkas med Timo Werner, men det gör även Liverpool och Bayern München och det har förekommit en hel del rykten om den målfarlige tysken under hösten. Werner skrev nyligen på ett nytt kontrakt med RB Leipzig, som sträcker sig till 2023 men enligt Mirror så har kontraktet en förvånansvärt låg utköpsklausul inskriven – £27 miljoner.
Och enligt rapporten så är Manchester United redo att betala summan och aktivera klausulen nu under januarifönstret. Det är ju en summa som sannolikt även Bayern och Liverpool, eller andra intressenter också kan matcha – och ett sådant scenario med ett budkrig, skulle få priset att skjuta i höjden.

Liverpool har som bekant god täckning i anfallet och Bayern München har Robert Lewandowski som fortfarande levererar mål, men Manchester United är i desperat behov av att värva in kvalité - dels anfallare som faktiskt kan göra mål och dels kvalité och kreativitet på mittfältet.
Ole Gunnar Solskjaer var besviken efter gårdagens förlust mot Bournemouth, men insisterade på att det finns spelare i den befintliga truppen som har mycket kreativitet inom sig och bör kunna leverera.
"Man kan inte alltid bara prata om värvningar. Vi måste klara oss med det vi har" sa Solskjaer efter matchen.
Källa: Mirror, Express

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Ole har helt rätt.
  Vi måste klara oss med de anfallare som vi har.
  Felet ligger inte i anfallsspelarna, utan i spelstilen/spelidén.
  Och det är just här Ole kommer in. Han inte det som krävs. Nuff Said.

  4
  3
  1. Alltså spelstil/spelidé hit och dit. Är väl självklart att spelarnas individuella kvalitet också spelar stor roll. Skadeläget har också påverkat mycket. Det sitter nog ganska mycket kunskap på bänken med Carrick, Phelan m.m. Men utveckla gärna det du skriver om spelidé lite.

   5
   0
  1. Leipzig vill nog ha så mycket betalt som möjligt av Werner.
   Utköpsklausulen verkar närmare vara nån slags lockelsepris för spekulanter.
   Men skulle United och Liverpool båda betala det som utköpsklausulen säger, kan inte Leipzig neka försäljning och måste släppa Werner om han vill lämna för oss eller Liverpool. Då kan högsta lönen bli avgörande plus alla pengar under bordet till Werners agent.

   2
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen