post image

Rykten: United och Napoli överens

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten från Italien så har Manchester United och Napoli kommit överens om en värvning av Kalidou Koulibaly. 

Manchester United har under de senaste åren varit länkade med Napolis försvarsgigant Kalidou Koulibaly och nu menar den italienska journalisten Fabio Santini på att klubbarna är överens om en affär värd £60 miljoner, som kommer ske när sommarfönstret öppnar.
Santini, som sägs vara den som först kom med scoopen Ancelotti-till-Everton och Arteta-till-Arsenal citeras nu säga följande till TV-programmet Il Processo.
”Napoli kommer sälja Kalidou Koulibaly till Manchester United för en summa omkring 70-75 miljoner euro och affären tycks vara helt klar. Men naturligtvis kommer den affären att ske i juni och inte under januarifönstret.”

Enligt den engelska sajten Sport Witness, som bevakar fotbollsnyheter i utländska medier så har de dock inte hittat videoupptagningen från sändningen.
Manchester United har i dagsläget gott om mittbackar - Victor Lindelöf, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Marcos Rojo, Eric Bailly och Chris Smalling på lån. Smallings framtid är dock osäker, Jones kan väl knappast ha mycket mer att ge i United, Bailly tillbringar mesta delen av sin tid skadad och Rojo ryktas vara på väg bort - så en mittbacksvärvning torde väl inte vara helt otänkbar även om det kanske inte är prio.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Lindelöf skulle vara i farozonen om denna värvning skulle gå genom.
   Man köper inte in en mittback för dessa pengar för att sedan placeras på bänken.
   Fördelen med detta vore att Victor skulle vara utvilad till varje landslagssamling… 😂

   2
   1
 1. Fördelen med denna värvningen är att Viktor kan lira DM, högerback och mittback. Vilket skulle kunna formera en otroligt stark 3 backlinje. En grym 4 backlinje med Viktor som balansspelare eller halvback. Något han har kapacitet för, kan läsa spel, duktig på att bryta uppspel. Kan bli hur bra som helst. Matic väljer jag bort före Lindelöf.

  4
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen