post image

Rykten: United når överenskommelse

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mario Mandzukic har länkats med Manchester United under hösten och nu rapporterar den italienska tidningen Tuttosport att man nått en överenskommelse om en transfer inför det stundande januarifönstret.

Den 33-årige kroaten var i somras starkt länkad med United, men blev då kvar i Juve. Förutsättningarna har dock ändats sedan dess då det nu står klar att han inte är önskvärd under nya managern Maurizio Sarri. Manduzkic har ännu inte spelat för Juve denna säsong och lämnades utanför klubbens Champions League-trupp.
Mandzukic är en erfaren anfallare som gjort 44 mål på 167 matcher för Juventus sedan han kom till klubben från Atletico Madrid år 2015. Innan dess var i han i Bayern München i två år.
Han är sannolikt inte drömvärvningen för många, men kanske en positiv injektion i Uniteds befintliga offensiv. Som är i det närmaste obefintlig.
Om uppgifterna stämmer, får vi väl se.
Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Så otroligt korkat om vi värvar han i januari, isånnafall borde vi ha tagit in honom i somras.. andra klubbar leker Jojo med oss, det är så pinsamt!! Sen länkas vi till samma spelare hela tiden, Koulibay är tydligen på tapeten igen, (kan bara vara rykten men ändå). Varför inte ta in han från början när Mou pekade på honom?! Nej allt ska va i sista sekunden och så desperat som möjligt.. piss styrelse!!!

  3
  2
 2. Vi måste få in en forward med rutin och målsinne i jan men även en långsiktig anfallare ! men då pratar vi till sommaren , sen behövs två kortsiktiga mittfältare en sittande istället för Matic och en tia istället för Mata nu i jan sen till somaren så krävs två långsiktiga mittfältare samt en v back som kan konkurrera med skadedrabbade Shaw . Napolis mittback tills nästa sommar !! varför inte men låt oss utvärdera VLN och Tuanzebe denna säsong och se vad som händer med Baily , sen får vi se hur det fungerar och vad som ev måste in i jan fönstret och där efter sommar fönstret 2021 för att på allvar utmana i liga toppen . Frågan är om dom fixar en sportchef och fixar en manager med ett CV och att dom får styra UNITED mot nya höjder klarar Ed av att släppa det greppet tro ?.

  2
  2
    1. Är rätt säker på att Mandzukic också besitter ledaregenskaper. Otroligt viktigt att få in en anfallare i januari, eftersom truppen är tunn. Sen är det bara spekulationer angående Oles situation i januari Fricken.

     1
     2
    2. Oavsett om han gör det eller inte, så föredrar jag ändå (personligen) Zlatan framför Mandzukic.
     Angående ”spekulationer” så är det inte alls ”bara”. Spelet är under all kritik, man skapar inga chanser och har knappt något skott på mål under en hel match – och man är inlett sin sämsta säsong på 30 år. Och självförtroende existerar inte hos någon i truppen, dvs det finns inget som tyder på någon förbättring med nuvarande styre.

     1
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen