post image

Rykten: United leder racet om Zaha

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så leder Manchester United racet om Wilfried Zahas signatur och är redo att testa Crystal Palace med ett bud på sin f.d spelare. 

Zaha blev Sir Alex Fergusons sista värvning, då man köpte honom för ca £10 miljoner från Crystal Palace i januari 2013. Han lånades dock tillbaka till Palace under resten av den säsongen och kom till United då Sir Alex lämnar och United tagits över av David Moyes.
Zaha hade sedan två tunga år i United, som han mestadels spenderade på lån och sommaren 2015 såldes han tillbaka till Palace för omkring £3 miljoner.

Sedan dess har Zaha dock utvecklats och blivit en äldre, visare och mer mogen spelare som imponerat stort för Londonlaget. I somras var han starkt länkad med Arsenal, men man köpte istället Nicolas Pepe från Lille för £72 miljoner.
Everton försökte sig också på att värva Zaha, men fick se sitt bud på £70 miljoner nobbat av Palace eftersom man inte vilja sälja i slutet av fönstret - något som gjorde Zaha mycket upprörd.
Nu skriver The Sun att Manchester United planerar ett bud på 27-åringen i sommar och hoppas på att kunna lyckas med det båda Arsenal och Everton misslyckades med - att värva honom.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen