post image

Rykten: United leder racet om Chilwell

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enlig tidningen The Sun så har Manchester United satt sig i "pole position" för att signa Leicester-backen. 

Ben Chilwell har på sistone länkats med både Chelsea och Manchester City, men nu hävdar The Sun att det är United som tagit täten i jakten på den 23-årige vänsterbacken.
Enligt rapporten är Chilwell ett högintressant transfermål för Solskjaer i arbetet att bygga ett titelutmanande lag inför nästa säsong – trots att man har både Luke Shaw och Brandon Williams på positionen.
The Sun skriver att Leicester värderar Chilwell till £60 miljoner.

Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Shaw, utsedd till bästa spelaren av de andra spelarna förra året. Williams, en ny ung talangfull ersättare (för nuvarande) till Shaw som åter igen, blev utsedd till bästa spelaren av de andra spelarna förra året. Att flytta på Shaw skulle orsaka problem då han är väldigt omtyckt. Jag vet, jag vet många av er gillar inte honom men hans statistik talar för sig självt. Alla överlappningar han gör för att fria utrymme åt yttrarna, alla löpningar han gör defensivt om de tappat boll högt upp, hans maxfart, hans sinne för spelet etc etc etc. Ogillar man honom för detta ändå, så är hans statistik bara att jämföra med vem som helst på samma position och då går det inte argumentera längre.

  0
  0
  1. Cleas: Hans statistik? Du får gärna länka till källa på vilken statistik du hänvisar till. Att Shaw blev vald till bästa spelare förra året har mest att göra med att han var minst dålig, Lindelöf var väl bara någon röst ifrån t ex? Jag ogillar inte Shaw, men du får det att låta som att han vore en världsback och så är långt ifrån fallet. Nu efter coronauppehållet så har han varit konsekvent bra, men tidigare har han varit väldigt ojämn i sina prestationer och många gånger stått för rätt dåliga insatser. Vad säger din statistik om det? Jag läser ofta efter matcherna betygsättningen på spelarna från en rad olika sidor. Shaw får sällan särskilt höga betyg och ofta har man beklagat sig över att han inte blivit den back man trodde när han värvades.

   0
   0
    1. The Manager: Ja, kanske. Minnet är kort hos många, i höstas var Shaw starkt ifrågasatt av många. Williams började gå före honom i flera matcher. Nu plötsligt gör han några bra insatser och alla räknar naivt med att denna formen ska vara permanent. Jag gör det inte. Jag tror uniteds offensiv skulle kunna få sig ytterligare ett lyft med en vassare ytterback.

     0
     0
   1. Länkar jag tas min kommentar bort.
    Lättast för dig blir att söka efter en YT video, finns många där de förklarar vad som gör honom så bra, och vad som andra gör bättre. ”United stand” går igenom det bra, Niva (om du hittar den specifika podden) går igenom statistik. Det är inte svårt att hitta rätt information om du bara söker.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen