post image

Rykten: United kan erbjudas Griezmann

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så kan Barcelona vara på väg att låta Antoine Griezmann lämna klubben efter endast ett år. 

Griezmann var mycket nära att hamna i Manchester United för några år sedan, men han blev då kvar i Atletico Madrid och flyttade istället till Barcelona för en bit över £100 miljoner för sommaren. Men fransmannen har inte motsvarat förväntningarna och nu skriver tidningen Sport att Barcelona kan vara öppna för att sälja honom redan i sommar för att få in kapital till andra transfers.
Enligt rapporten hopppas Barcelona på att få in ca £90 miljoner för Griezmann och Manchester United, Paris Saint-Germain och Chelsea uppges kunna vara intresserade av en affär.
Sport skriver dock även att Barcelona också kan komma att använda 29-åringen som delbetalning i någon eventuell bytesaffär.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Skulle dock vara intressant att se honom spela centralt igen, i Barca har han en annan roll än i landslaget och tidigare Atletico.
   Rashford, Griezman, Sancho är för mig en kittlande tanke..
   Å andra sidan krävs förmodligen en försäljning av Pogba och en rad andra spelare för att finansiera köp av både Griezman och Sancho.

   0
   0
  2. Det är otroligt vad en dålig säsong kan göra hos folks bild av spelare. Innan Griezmann gick till Barcelona så stod hans form spikrakt uppåt. Sedan dess har han fått spela i fel position och tappat formen. Vilket inte är ovanligt i ett Barcelona som menar att den enda anfallaren i världen är Messi. Och traditionellt så har detta inneburit att många världsspelare på positionen har fått gå ut på kanten och blivit sämre. Exempel är ju Henry, Zlatan, Pedro etc. Så att uttala sig i dagsläget om att han skulle vara ”dålig” går ju inte.

   0
   0
     1. Lopa, jag håller med dom som har vettiga argument, dom som verkar pålästa.
      Därför jag sällan håller med dig, det där med personangrepp har aldrig vart min grej riktigt 🙂

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen